صدای مشاورالنفیسه

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

نکات آشپزی

20 آبان 1396 توسط ناجي اصفهاني

: همه آنچه درباره «گوشت»، مصارف آن و نگه داری آن نیاز دارید 
آخرین خبر/ گوشت بره و گوسفند طبع گرم و بز و گاو و گوساله را سرد میدانند . استفاده از گوشت گوسفند یا گوساله به سلیقه افراد بستگی دارد . بعضی گوشت گوسفند را میپسندند ، ولی، اغلب گوشت گاو و گوساله را ترجیح میدهند ، بدلیل اینکه چربی گوشت گوساله و گاو کمتر و گوشت آن بیشتراست . .

هرقسمت از آن برای تهیه ی برخی غذاها مناسب است . فیله آن سهم کباب و استیک و بیفتک و … .

چرخ کرده ی گوشت گوساله کاملا بدون چربیست و میتوان برای غذاهایی ، مانند دلمه و لوبیاپلو و … استفاده کرد . ..

. گوشت گوسفند به تنهایی برای چرخ کرده با صرفه و مناسب نیست و بهترین گوشت چرخ کرده مخلوط گوشت گوسفند و با درصد بیشتری از گوساله است . اندازه ، گوشت گوساله 60 درصد و گوسفندی 40 درصد می باشد .

که برای کتلت ایده آل است و برای کباب کوبیده و تابه ای دوبار چرخ شود بهتر است . .

برای چرخ کردن گوشت ، بهتراست که آنرا کاملا تمیز کنیم و بشوییم و بگذاریم تاخشک شود و تا فریز نشده چرخ کنیم ..

گوشت سرد که داخل یخچال قرار داده ایم بهتر چرخ میسود .

رنگ قرمز روشن، نشان‌دهنده تازگی گوشت چرخ‌کرده است

گوشت چرخ کرده ای که به سفیدی میزند چربی زیاد دارد .. گوشت گوسفند و بره محبوب عده ای از مردم است . .

ران و سردست را خورش ، گردن و ماهیچه را خوراک و لای پلو و پلوهای مخلوط مانند باقلاپلو تهیه میکنند .

و از گردن برای ته چین استفاده میکنند .

قلوه گاه و دنده ها برای آبگوشت و حلیم .

فیله برای کباب استفاده میشود ..

.قلم ها را هم میتوانیم بجوشانیم و به مصرف انواع آش و سوپ و یا در انواع خوراکها و خورشها ، استفاده کنیم 

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

صدای مشاورالنفیسه

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • حدیث

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس