نکات آشپزی
: همه آنچه درباره «گوشت»، مصارف آن و نگه داری آن نیاز دارید
آخرین خبر/ گوشت بره و گوسفند طبع گرم و بز و گاو و گوساله را سرد میدانند . استفاده از گوشت گوسفند یا گوساله به سلیقه افراد بستگی دارد . بعضی گوشت گوسفند را میپسندند ، ولی، اغلب گوشت گاو و گوساله را ترجیح میدهند ، بدلیل اینکه چربی گوشت گوساله و گاو کمتر و گوشت آن بیشتراست . .
هرقسمت از آن برای تهیه ی برخی غذاها مناسب است . فیله آن سهم کباب و استیک و بیفتک و … .
چرخ کرده ی گوشت گوساله کاملا بدون چربیست و میتوان برای غذاهایی ، مانند دلمه و لوبیاپلو و … استفاده کرد . ..
. گوشت گوسفند به تنهایی برای چرخ کرده با صرفه و مناسب نیست و بهترین گوشت چرخ کرده مخلوط گوشت گوسفند و با درصد بیشتری از گوساله است . اندازه ، گوشت گوساله 60 درصد و گوسفندی 40 درصد می باشد .
که برای کتلت ایده آل است و برای کباب کوبیده و تابه ای دوبار چرخ شود بهتر است . .
برای چرخ کردن گوشت ، بهتراست که آنرا کاملا تمیز کنیم و بشوییم و بگذاریم تاخشک شود و تا فریز نشده چرخ کنیم ..
گوشت سرد که داخل یخچال قرار داده ایم بهتر چرخ میسود .
رنگ قرمز روشن، نشاندهنده تازگی گوشت چرخکرده است
گوشت چرخ کرده ای که به سفیدی میزند چربی زیاد دارد .. گوشت گوسفند و بره محبوب عده ای از مردم است . .
ران و سردست را خورش ، گردن و ماهیچه را خوراک و لای پلو و پلوهای مخلوط مانند باقلاپلو تهیه میکنند .
و از گردن برای ته چین استفاده میکنند .
قلوه گاه و دنده ها برای آبگوشت و حلیم .
فیله برای کباب استفاده میشود ..
.قلم ها را هم میتوانیم بجوشانیم و به مصرف انواع آش و سوپ و یا در انواع خوراکها و خورشها ، استفاده کنیم